Banánjoghurt házilag

2012. június 23., szombat · Posted in ,

Nem nagy tudomány összeállítani, ezt mindenki tudja. Érdemes otthon elkészíteni, mert egészségesebb, mint az üzleti. Nem tartalmaz édesítőt, festékanyagokat és tartósítót sem.



Hozzávalók:
  • 1 pohár 2%-os natúr joghurt,
  • 1 banán.
A banán felét villával összetörtem, összekevertem a joghurttal és pohárba öntöttem, A banán másik felét karikára vágtam és kidíszítettem vele a joghurtot. Lehet még adni hozzá cukrot vagy mézet, de szerintem fölösleges. Meleg napokon nagyon finom hűsítő és egészséges desszert.

4 Responses to “Banánjoghurt házilag”

  1. Igazán hűsítő kis desszert, ebben a melegben hasonlókat szoktunk fogyasztani, különféle gyümölccsel.

    VálaszTörlés
  2. Már én is készítettem a csemetéimnek, de szívesebben megennék a boltit. Pedig mézet is tettem bele, hogy édesebb legyen.

    VálaszTörlés
  3. Mrita - Igen, ez minden változatban elkészíthető.

    Gerdi - Sanos a gyerekeknek hiába magyarázod, hogy ez egészségesebb. A bolti "piacosabb" és a reklámok is rátesznek egy lapáttal, megértem őket.

    VálaszTörlés
  4. Ilyeneken élek én is ;-) meg gyümisalikon, jól lehűtve hmmm :-)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
martinelli. Üzemeltető: Blogger.