Liszt nélküli palacsinta

2013. augusztus 17., szombat · Posted in ,

 

Hozzávalók:
Az érett banánt meghámoztam és villával összetörtem, amíg jó pépes lett. Hozzáadtam a tojásokat, és mixerrel jól felvertem. Egy serpenyőbe pár csepp olajat csepegtettem. A közepestől kicsit kisebb lángon felhevítettem a serpenyőt és megsütöttem benne a palacsintákat. 

Nekem négy palacsintám lett a fent leírt adagból és sárgabarack dzsemet kentem a palacsintára.

Finom lett, mert érzik a banán íze rajta, de elég kevésnek tartom a 4 palacsintát ebből az adagból, ráadásul kicsit ragad is.

Az eredeti recept itt található.


7 Responses to “Liszt nélküli palacsinta”

  1. Ebből a mennyiségből nem is lehet több, legközelebb duplázd. Olvastam az eredetit, hogy másnak is ragadt :-)
    Lisztérzékenyeknek kiváló recept, mert mégis palacsinta jellegű. Gyors desszertnek kiváló ;-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igazából azért volt ennyi, mert ez csak próba volt, de nem hinném, hogy lenne repeta. Finom, tényleg ízletes, de annyira nem varázsolt el, hogy több adagot készítsek.

      Törlés
  2. Ezt én is készülök kipróbálni.

    VálaszTörlés
  3. Megcsináltam és ízlett :) Köszönöm a receptet!

    VálaszTörlés
  4. Miért ragad nem lehet fordítani.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem tudom nálad mi lehet a gond, nekem nem ragadt, szépen meg lehetett fordítani minden egyes darabot.

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
martinelli. Üzemeltető: Blogger.