Savanyú káposzta csirkemellel

2013. szeptember 28., szombat · Posted in ,



Hozzávalók:
  • 1 fej savanyú káposzta,
  • 1 fej hagyma,
  • 2 kanál olíva olaj,
  • bors,
  • pirospaprika,
  • 1 csirkemell csíkokra vágva,
  • 1 babérlevél,
  • tejföl a tálaláshoz.
A hagymát apróra vágtam, az olíva olajon üvegesre pároltam. Hozzáadtam a pirospaprikát, a csíkokra vágott káposztát, a borsot, a babérlevelet, felöntöttem annyi vízzel, amennyi ellepte. Amikor már majdnem puha volt, hozzáadtam a csíkokra vágott csirkemellet és puhára főztem. Sót nem adtam hozzá, mert a káposzta elég sós volt. Tejföllel lehet tálalni. Kenyér nélkül fogyókúrásoknak nagyon jó.

One Response to “Savanyú káposzta csirkemellel”

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
martinelli. Üzemeltető: Blogger.