2013. június 3., hétfő

Szicíliai penne

 

Hozzávalók: 
  • 200 g olasz penne (én durumot használtam),
  • 1 apróra vágott hagyma,
  • 1 doboz darabos paradicsom,
  • 4 - 5 gomba, 
  • 3 cikk fokhagyma,
  • 2 ek fehér bor, 
  • só,
  • kevés olívaolaj.
Az apróra vágott hagymát a kevés olívaolajon üvegesre pároltam. Hozzáadtam az apróra vágott gombát és hagytam párolódni, majd megsóztam. Amikor a gomba által engedett lé már elfőtt, hozzáadtam a felvágott paradicsomot, a fokhagymát és a bort. Hagytam felforrni, majd hozzáadtam az előzőleg sós vízben megfőtt pennét és összekavartam. Jó étvágyat.

One Response to “Szicíliai penne”

Üzemeltető: Blogger.