2015. január 19., hétfő

10 perces fánk


Hozzávalók:
  • 15 dkg liszt,
  • késhegynyi só,
  • 1 tojás,
  • 1/2 kávéskanál sütőpor,
  • 10 evőkanál 20%-os tejföl.
A hozzávalókat összekavartam, állni hagytam kb. 10 percig, majd forró olajban kisütöttem. Sárgabarack dzsemmel tálaltam, de lehet porcukorral, vagy csokiöntettel is, ízlés szerint.

4 Responses to “10 perces fánk ”

  1. Finom, hú de régen ettem. Nálunk a családban senki nem süt.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is most sütök először, mert nagyon kerülöm az olajban sülteket :)

      Törlés
  2. Húh, de jól néz ki! Tetszik, hogy ilyen gyorsan elkészül! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi Csigabige, tényleg nagyon gyorsan elkészül, nem kell keleszteni.

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.