2015. május 19., kedd

Töltött bundáskenyér vagy bundás szendvicskenyér


Hozzávalók személyenként:
  • 2 szelet kenyér,
  • reszelt sajt,
  • sonka vagy más felvágott,
  • tojás,
  • só,
  • olaj a sütéshez.

A kenyérszeletek közé tesszük a reszelt sajtot és a felvágottat, szendvicset készítünk belőle.


Majd mindkét felét beleforgatjuk a felvert tojásba úgy, hogy mindegyik felét hagyjuk pár percig állni a tojásban, hogy beszívja.


Utána forró olajban mindkét felét megsütjük.

2 Responses to “Töltött bundáskenyér vagy bundás szendvicskenyér”

  1. Finom lehetett! Zetelakán a panzióban, ahova sokat járunk, ott szoktunk ilyet kapni :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Érdekes :) Én az olasz Rai Uno adón láttam :) De az biztos, hogy finom!

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.