Egészséges ételek - egészségesen elkészítve
2013. június 30., vasárnap
Meggy vagy málna konyakban
›
Mossuk meg az érett, frissen szedett meggyet (legjobb, ha száraz időben szedjük) rakjuk széles szájú üvegekbe, szórjuk meg rétegesen cuk...
Gyümölcsbefőzés mézzel
›
Mindenféle gyümölcsöt eltehetünk télire mézzel készített szörpben is. A mézet mielőtt befőzéshez felhasználjuk, meg kell tisztítanunk a k...
Lecsó télire üvegben
›
Általában 1 kg zöldpaprikához ½ kg paradicsomot számítunk. A paradicsomot megtisztítjuk, több vízben megmossuk, és kb. 20 percig főzzük....
Vegyes lekvár (cseresznye/meggy, ribizli, málna)
›
Forraljunk tíz percig 1 kg megmosott, kimagolt cseresznyét vagy meggyet, keverjünk bele fél kg megmosott ribizlit, újabb tíz percnyi föv...
Eperlekvár nyersen
›
A megmosott, megtisztított, érett, ép gyümölcsöt tegyük hibátlan zománcú tálba, hintsük meg kevés cukorral. Egy-két óra múlva töltsük le ...
‹
›
Főoldal
Internetes verzió megtekintése
Üzemeltető:
Blogger
.