2012. június 7., csütörtök

Sóska télire üvegben

"A friss sóskát alaposan megmossuk, lecsurgatva húsdarálón megdaráljuk, s lábosban saját levében addig pároljuk, míg jól besűrűsödik. Széles szájú üvegekbe töltjük, tetejükre késhegynyi tartósítószert, például szalicilt szórunk és szorosan lekötözzük. Száraz gőzben hagyjuk kihűlni. "

Dolgozó Nő - 1982 június

2 Responses to “Sóska télire üvegben”

  1. Mi nagyon szeretjük a sóskát, eddig csak fagyasztottam. Ki kellene próbálnom így is? Milyen lehet, hallottál már róla valamit? :)

    VálaszTörlés
  2. Még nem próbáltam, de szerintem ki kellene. Rossz nem lehet, az tuti, mert nagyon jó az eljárás.

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.