Hozzávalók:
- 560 g liszt,
- 2 csipet só,
- 1 tasak porélesztő,
- 340 ml víz,
- 6 ek. olívaolaj.
- kolbász,
- juhtúró
- csillei.
A lisztet egy tálba tettem, hozzákevertem a sót és a
szárított élesztőt, majd hozzáadtam az olívaolajat és apránként a langyos vizet is, miközben összedolgoztam.
Miután összeállt, még további 5 percig dagasztottam. Egy rugalmas, könnyű tésztát
kaptam belőle, amit szétlapítottam, olívaolajjal kikent sütőpapirra
tettem egy négyszögletes tepsibe. Konyharuhával
letakartam és 30 percet kelesztettem. Utána megkentem csilleive, elhelyeztem rajta az apró darabkákra vágott kolbászt, majd rászórtam a darabos juhsajtot. Előmelegített sütőben megsütöttem.
Nagyon egyszerű, hamar elkészül és rendkívül finom! Próbáljátok ki.