Hozzávalók:
- 1 egész csirkehát és 2 szárny (de lehet combra is készíteni),
- 1 nagy fej hagyma,
- 1 kk pirospaprika,
- só,
- 2 ek olaj,
- 5 nagy szem krumpli,
- 2 babérlevél,
- tejföl.
A hagymát apróra vágtam és
az olajon üvegesre pároltam. Hozzáadtam a
pirospaprikát és felöntöttem vízzel.
Hozzáadtam a csirkehúst, a sót, a babérlevelet
és kb. 20 percig főztem. Utána hozzáadtam a
meghámozott és kockára vágott krumplit is
és puhára főztem. Tálaláskor tejföllel
ízesítettem.
Húh, ez aztán fincsi lehet! Szeretem :)
VálaszTörlésIgen, fincsi :)
TörlésNagyon finom lehet, én is szívesen elfogyasztanám. A savanyúság is saját készítésű, nagyon jól néz ki.
VálaszTörlésRita, sajnos elfogyott, de leközelebb küldök :) és igen, a zöldparadicsom is saját készítésű a kertből, nagyon finom :)
Törlés