A csirkecombot általában zacskóban szoktam sütni. Mindenki
imádja, praktikus, hamar elkészül, nem kell vele sokat bajlódni,
de ami a legfontosabb: nagyon finom és rendkívül egészséges.
Nem szoktam az előre megkevert fűszeres zacskót vásárolni,
inkább megveszem a fűszer nélküli zacskót és fűszerezem a
csirkét saját ízlésem szerint.
A hétvégén is sütöttem. Most pl. hagymát (szeletelve),
fokhagymát (szeletelve), sót, borst és pirospaprikát tettem
hozzá. Máskor pl. szoktam még hozzáadni egy – két kávéskanál
mustárt és házi ketchupot is. Előző nap bepácolom, 24 órára
zacskóstól hűtőbe teszem, este azért kicsit átrázom, hogy
mindenhol érje a fűszer és másnap, semmi zsiradék, vagy folyadék
hozzáadása nélkül sütöm.