Ez is csak egy ötlet, hogy a tészta ne legyen mindig ugyanolyan ízű.
Kevés szalonnát apróra vágtam és zsírjára sütöttem. Hozzáadtam egy kevés apróra vágott hagymát és üvegesre pároltam. Adtam hozzá kevés pirospaprikát és felöntöttem vízzel. Ekkor beleöntöttem a tésztát, adtam hozzá kevés sót és puhára főztem.
A vizet úgy kell adagolni, hogy elfőjön, ne maradjon sok utána. Amikor a tészta puha volt, hozzáadtam a tejfölt (jó bőven) és összekavartam. Kolbászt sütöttem hozzá.
Ügyesen feldobtad a tésztát, a hagyma ízesítéssel ;-)
VálaszTörlésA kolbászod is guszta, Kati virslije is guszta...áááááá.....én meg nem ehetek ilyeneket.....pedig még az illatukat is érzem :-)
Köszi Csipike :)
TörlésFinom lehet, nézz be hozzám légy kedves!
VálaszTörlésHow it taste? I think it will be good! Nice idea! : )
VálaszTörlésIt tastes great, you should try it :)
Törlés