Ez sem új recept, biztos mindenki ismeri. Eddig a tésztát mindig külön főztem meg, de most egy kicsit másképp készítettem. Igen bő lére eresztettem (véletlenül) és arra gondoltam, hogy belefőzöm a tésztát, így megoldódik a fölösleges lé gondja és egyszerűsítem a folyamatot is. Az eredmény nagyon jó lett.
Hozzávalók 4 személyre:
- 2 kicsontozott csirkemell,
- 1 nagy hagyma,
- pirospaprika,
- kagylótészta,
- só,
- olaj,
- 2 babérlevél.
A hagymát apróra vágtam és kevés olajon üvegesre pároltam. Hozzáadtam a pirospaprikát (amit Katitól kaptam ajándékba és nagyon finom) és felöntöttem vízzel. Hozzáadtam a csíkokra vágott csirkemellet, a sót és a babérlevelet, majd fedő alatt majdnem puhára főztem. Ekkor hozzáadtam a tésztát és néha megkavarva mindkettőt puhára főztem. Egyszerű, nagyszerű és nagyon finom. Zöld paradicsommal és káposztával töltött paprikával tálaltam.
Egyszerű és finom:)
VálaszTörlésAz bizony :)
TörlésSzívesen falatoztam volna nálad!
VálaszTörlésÉn padig szívesen vendégül láttalak volna!
Törlésezt elkészítem! ezen akadt meg a szemem elsőnek..
VálaszTörlésÖrülök, hogy ötletet tudtam adni és jó étvágyat hozzá!
TörlésKi ne szeretné a paprikás csirkét? Mi nagyon! Jó ötletet adtál az egyben főzéssel!
VálaszTörlésSzép a blogod ünneplő ruhája:-)
Köszi, örülök, hogy tetszik!
TörlésAz egyben főzés pedig nagyon praktikus.