Én eddig a csirkemájat csak hagymásan és
tejfölösen készítettem, ez az első alkalom, amikor rizzsel
készítem de nagyon finom. Még fogok ilyet készíteni.
- csirkemáj,
- hagyma,
- rizs,
- kevés olaj,
- pirospaprika,
- só,
A hagymát apróra vágtam és kevés olajon üvegesre pároltam.
Hozzáadtam a pirospaprikát és felöntöttem egy kevés vízzel.
Hozzáadtam az előzőleg megtisztított csirkemájat és puhára
főztem. Amíg a máj főtt, külön, sós vízben megfőztem a
rizst, majd hozzáadtam a májhoz és összekavartam, de óvatosan,
nehogy a máj összetörjön. Sózni csak a rizst kell, mert a máj
megkeményedik a sótól.
Így még én sem készítettem, de biztos finom:)
VálaszTörlésGuszta és nagyon finom! Szoktam így készíteni én is!
VálaszTörlés