Hozzávalók:
- a húslevesből a főtt zöldségek (sárgarépa, fehérrépa, zeller),
- savanyú uborka,
- só,
- bors,
- citromlé
- házilag készített majonéz.
A zöldségeket apróra vágtam. Összekevertem, sóztam,
borsoztam, hozzáadtam a majonéz egy részét (hagytam a díszítéshez egy keveset) és citromlével savanyítottam. Rákentem a maradék majonézt és díszítettem.
Tálalás előtt 1-2 órára hűtőbe szoktam tenni, hogy az ízek összeérjenek. Pirítóssal isteni finom.
Mit mondhatnék? Imádom:)
VálaszTörlésHát még én! :) Betegre tudná enni magam belőle :)
TörlésHű de guszta! :)) - és ez a tavaszias díszítés!!!
VálaszTörlésKöszi Judit! Igyekszem már kifelé a télből :)
TörlésFinom a levesben főtt zöldségekkel, és nagyon dekoratívan tálaltad! :)
VálaszTörlés