Lestyános omlett

2015. május 14., csütörtök · Posted in , ,

Megjelentek a friss fűszernövények és most az ideje kipróbálni új ízeket. Nekem most a lestyános omlett került sorra, ugyanis kaptam friss lestyánt a kertből és hallottam, hogy finom lestyános omlett.  


Hozzávalók személyenként:
  • 2 tojás,
  • 1 - 2 lestyánlevél,
  • só,
  • bors (ízlés szerint),
  • kevés olaj a sütéshez.
Felvertem a tojásokat, megsóztam és belevágtam pár levél lestyánt. Óvatosan kell bánni az adagolással, mert a lestyán nagyon erős ízű.  A teflonban kevés olajat forrósítottam, beleöntöttem a felvert tojást és mindkét oldalát megsütöttem. Aki akarja, reszelt sajtot is adhat hozzá.

Ugyanezt el lehet készíteni tárkonnya is.

2 Responses to “Lestyános omlett”

  1. Lestyánt csak levesekbe szoktam tenni, de finom lehet a tojással is!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Eddig én is csak leveshez használtam, de gondoltam kipróbálom így is, mert ajánlották.

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
martinelli. Üzemeltető: Blogger.