Hozzávalók 4 személyre:
- 2 csont nélküli csirkemell vékony csíkokra vágva,
- kevés olaj,
- 1 nagyobb fej hagyma,
- pirospaprika,
- kevés só,
- bors,
- tejföl,
- 1 el liszt,
- kevés tej,
- tészta,
- savanyú káposzta.
Az apróra vágott hagymát kevés olajon megdinszteljük,
hozzáadjuk a csirkemell csíkokat, kicsit megforgatjuk, majd
hozzáadjuk a pirospaprikát és felöntjük vízzel. Sózzuk,
borsozzuk és puhára pároljuk. Amikor a hús puha, a kanál
lisztből és kevés tejből habarást készítünk, ráöntjük a
húsra, majd kavargatás mellett hagyjuk kifőni a lisztet. Utána
tejfölt adunk hozzá és főtt tésztát, majd az egészet
összekavarjuk. Tálaláskor tejfölt kínálunk hozzá és savanyú káposztát.
Ez nagyon guszta:) És nagyon jó ötletet adtál:)
VálaszTörlés