Tejfölös csirkemell tésztával és savanyú káposztával

2012. október 17., szerda · Posted in


Hozzávalók 4 személyre:
  • 2 csont nélküli csirkemell vékony csíkokra vágva,
  • kevés olaj,
  • 1 nagyobb fej hagyma,
  • pirospaprika,
  • kevés só,
  • bors,
  • tejföl,
  • 1 el liszt,
  • kevés tej,
  • tészta,
  • savanyú káposzta.
Az apróra vágott hagymát kevés olajon megdinszteljük, hozzáadjuk a csirkemell csíkokat, kicsit megforgatjuk, majd hozzáadjuk a pirospaprikát és felöntjük vízzel. Sózzuk, borsozzuk és puhára pároljuk. Amikor a hús puha, a kanál lisztből és kevés tejből habarást készítünk, ráöntjük a húsra, majd kavargatás mellett hagyjuk kifőni a lisztet. Utána tejfölt adunk hozzá és főtt tésztát, majd az egészet összekavarjuk. Tálaláskor tejfölt kínálunk hozzá és savanyú káposztát.

One Response to “Tejfölös csirkemell tésztával és savanyú káposztával”

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
martinelli. Üzemeltető: Blogger.