Spagetti, ahogy én készítem

2013. szeptember 21., szombat · Posted in ,


Hozzávalók:
  • 50 dkg darált hús,
  • 1 fej apróra vágott hagyma,
  • 1 kk olaj,
  • só,
  • bors,
  • spagetti,
  • házi ketchup.
A darált húst az egy kk. olajjal a serpenyőbe teszem és kavargatás mellett hagyom párolódni, amíg kifő belőle a víz és a zsír. Ekkor hozzáadom a hagymát, a sót, a borsot és kavargatva addig párolom, amíg elpárolog a viz. Utána ugyancsak kavargatva hagyom kicsit pirulni. Közben megfőzöm a spagettit sós vízben "al dente" módra, leszűröm és hagyom lecsepegni.

Tálaláskor spagettit szedek a tányérra, ráteszem a húst és a házi ketchupot.

One Response to “Spagetti, ahogy én készítem”

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
martinelli. Üzemeltető: Blogger.