Fűszeres tehéntúrókrém 2013. február 18., hétfő · Posted in reggelire, uzsonnára, vacsorára Hozzávalók: 150 g tehéntúró, 150 g tejföl, 1 közepes hagyma apróra vágva, 1 kk tökmagolaj, 1 kk Dijon mustár, kevés bors. A hozzávalókat krémesre kavarjuk és egy órára hűtőbe tesszük, hogy összeérjenek az ízek.
Látom,már nagyon várod a tavaszt:) Finom ínycsiklandozó túrókrém:)
VálaszTörlésIgen, a tavaszt már rég várom :)
TörlésDe szépre díszítetted! Anyukám régen készített, mi tejfölös túrónak hívtuk. Elfelejtődött, de most felelevenítetted, köszönöm!
VálaszTörlésKöszi Gerdi! Mi is sok változatát készítettük anno, most már nem annyira :)
TörlésEz jól hangzik:)
VálaszTörlésAmilyen jól hangzik, olyan finom is :)
TörlésDe szépen tálaltad! :) Túróból általában csak körözöttet szoktam készíteni, de tetszik ez a túrókrém is, legközelebb ki is próbálom! :)
VálaszTörlésÉn meg a körözöttet fogom elkészíteni legközelebb, mert rég nem ettem.
Törlés