Ma jelent meg Donal Skehan videója és meglepett mindenféleképp. Egyszer azért, mert rebarbarát készített. Nem gondoltam volna, hogy ezzel az egyszerű gyümölccsel a sztárszakácsok is foglalkoznak. Másodszor pedig azért, mert párolt rebarbarát készített és ráadásul héjastól, vagyis nem hámozta meg a rebarbarát.
Aki nem tud angolul, annak lefordítom a receptet.
Hozzávalók:
Idén már nem, de jövőre biztos ki fogom próbálni, mert nagyon jónak néz ki!
Aki nem tud angolul, annak lefordítom a receptet.
Hozzávalók:
- 500 g rebarbaraszár,
- 3 evőkanál méz,
- 2 narancs,
- 2 csillagánizs,
- 1,5 cm gyömbér.
Idén már nem, de jövőre biztos ki fogom próbálni, mert nagyon jónak néz ki!
A rebarbarát már régóta nem hámozom meg én sem. :)
VálaszTörlésSok sztárszakács süt-főz rebarbarát, tele vannak velük a főzőműsorok. :) Ez is nagyon jól néz ki, és biztos finom is. :)
Elnézést, hogy ennyire tudatlan vagyok!
Törlés