Hozzávalók:
- 1 csirkemell,
- 1 tasak mexikói zöldség (450g)
- 1 bögre rizs,
- só, bors,
- olíva olaj,
- majoránna.
A csirkemellet kicsontoztam, apró kockára vágtam, sóztam borsoztam, hozzáadtam 1 evőkanál olíva olajat, 2 csipet majoránnát, jól összekevertem és pár órára hűtőbe tettem. Tálalás előtt 3 bögre enyhén sós vízben megfőztem a rizst. A mexikói zöldséget annyi enyhén sós vízben (amihez adtam 2 kk olíva olajat is), hogy ellepje, puhára főztem.
A serpenyőben kevés olíva olajat melegítettem, hozzáadtam a csirkehús falatkákat és kavargatás mellett addig sütöttem, amíg kicsit megpirult.
A serpenyőben kevés olíva olajat melegítettem, hozzáadtam a csirkehús falatkákat és kavargatás mellett addig sütöttem, amíg kicsit megpirult.
Egyszerű és nagyszerű étel! Imádom! :)
VálaszTörlés