Hozzávalók:
- 250 g durum spagetti (száraz súlya),
- 5 dkg bacon,
- 5 dkg szalámi,
- 2 ek zsemlemorzsa,
- 4 tojás,
- só,
- reszelt sajt,
- kevés vaj.
A spagettit sós vízben félkészre (al dente) főztem, leszűrtem és hagytam lecsepegni. A bacont és a szalámit apró kockára vágtam és egy teflon edényben pirosra sütöttem. A tűzálló edényt megkentem vajjal, megszórtam zsemlemorzsával, belehelyeztem a spagettit, majd rászórtam a kiolvasztott bacont és szalámit. Megsóztam, majd ráöntöttem a felvert tojásokat. Közepes lángon addig sütöttem, míg a tojás majdnem megsült. Ekkor rászórtam a reszelt sajtot és visszatoltam a sütőbe, és addig sütöttem, míg a sajt ráolvadt.
Kockára vágtam és házi pizzaszósszal tálaltam.
Fincsi lehet! Holnap ebédre kaphatok egy adagot belőle?
VálaszTörlésSzerencséd, hogy időben jelentkeztél :)
TörlésKönnyű és finom étel, nekem való. Én is sorba állok egy adagért ;-)
VálaszTörlésMost kivételesen sor nélkül lehet hozzájutni :)
Törlés