Hozzávalók:
- 40 dkg sertésmáj,
- 20 dkg sonka,
- olaj,
- bors,
- majoránna,
- fokhagyma.
A májat csíkokra vágtam, megspékeltem fokhagymával, borsoztam, megszórtam majoránnával, majd vékony sonkaszeletekbe csavartam. Fogpiszkálóval áttűztem és forró olajban megsütöttem. Sózni sütés előtt a májat nem szabad, mert a só hatására kemény lesz. Én utána sem sóztam meg, mert elég volt, ami a sonkában volt. Tejfölös krumplipürével tálaltam.
Ha máj, akkor csak jó lehet! Na meg ránézésre is! :-)
VálaszTörlésSokan nem szeretik a májat, pedig finom :)
TörlésÉn szeretem, de csak a baromfi félét. Nagyon ötletes így sonkába tekerve és guszta!
VálaszTörlésÉn is inkább azt kedvelem, de néha van sertésmáj is az asztalon.
Törlés