A csirkecombot általában zacskóban szoktam sütni. Mindenki
imádja, praktikus, hamar elkészül, nem kell vele sokat bajlódni,
de ami a legfontosabb: nagyon finom és rendkívül egészséges.
Nem szoktam az előre megkevert fűszeres zacskót vásárolni,
inkább megveszem a fűszer nélküli zacskót és fűszerezem a
csirkét saját ízlésem szerint.
A hétvégén is sütöttem. Most pl. hagymát (szeletelve),
fokhagymát (szeletelve), sót, borst és pirospaprikát tettem
hozzá. Máskor pl. szoktam még hozzáadni egy – két kávéskanál
mustárt és házi ketchupot is. Előző nap bepácolom, 24 órára
zacskóstól hűtőbe teszem, este azért kicsit átrázom, hogy
mindenhol érje a fűszer és másnap, semmi zsiradék, vagy folyadék
hozzáadása nélkül sütöm.
Biztos nagyon finom, még nem próbáltam ki.
VálaszTörlésSzerintem mindenképp próbáld ki, mert finom és egészséges.
TörlésÉn előszeretettel használom a sütőzacskót, mert olyan omlós és a ,,saját levében " sült húst kapok.Ráadásul nem kell tepsit sikálni.
VálaszTörlésÉn is áldom a nevét annak, aki kitalálta! Nagy segítség ez nekünk mindenféle szempontból.
TörlésA zacskóban való sütést mindenkinek ajánlom! Nem szárad ki a hús, finom omlós,puha lesz. Én a kacsa, liba combot is ebben sütöm!
VálaszTörlés