Eddig a salátalevest mindig (szalonnás) rántottával főztem. Recept ITT. Most viszont gondoltam egyet és kipróbáltam a buggyantott tojásos változatot is.
Ugyanúgy készül, annyi különbséggel, hogy nem rántottát teszek bele, hanem a habarás előtt beletöröm a tojást és hagyom keményre főni. Bazsalikomos ecettel ízesítettem. Ez a változat is nagyon finom.
Ugyanúgy készül, annyi különbséggel, hogy nem rántottát teszek bele, hanem a habarás előtt beletöröm a tojást és hagyom keményre főni. Bazsalikomos ecettel ízesítettem. Ez a változat is nagyon finom.
Még nem ettem saláta levest, de biztos nagyon finom.
VálaszTörlésAkkor épp ideje kipróbálni :)
TörlésCsupa zöldet főzöl:-) Nem is baj az, szezonja van, meg egészségesek és finomak is. Én szeretem őket, de a család nem, így szépen elmaradoztak.
VálaszTörlésEz így igaz, igyekszem zöldeket főzni, mert most az ideje és kell a vitamin :)
TörlésHogy kell télire elrakni?
VálaszTörlésItt írtam róla: http://legyunkeszsegesek.blogspot.com/2012/06/salata-uvegben-telire.html
VálaszTörlés