Hozzávalók
A csirkemellet kicsontoztam és kockára vágjtam. A felforrósított olívaolajon a vöröshagymát üvegesre dinszteltem, majd hozzáadtam a csirkemell kockákat és kicsit
megpirítottam.
A kockára vágott sárgarépát és a zöldborsót a hússal együtt rövid
ideig pároltam. Én fagyasztott zöldséget használtam, olyant, amiben csak borsó és sárgarépa volt. Utána 1 kanál lisztet szórtam rá és felöntöttem a 2 l vízzel.
Ízesítésül sót, és ecetes tárkonyt adtam hozzá, majd a tarhonyát. Minden hozzávalót
puhára főztem. Tejföllel dúsítottam.
Isteni finom! Már látom, hogy ez rendszeres lesz nálunk az "étlapon" :) |
Bizony nagyon finom leves, mi is imádjuk, rég csináltam, nekem is kellene készítenem.
VálaszTörlés